23 NİSAN BAYRAMI KUTLAMALARI
| 23.Nisan.2017 |
23 NİSAN BAYRAMI KUTLAMALARI

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, İlçemiz Vakıfbank İlkokulunda gerçekleşen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 97. Yılı kutlama etkinliklerine katıldı. Kutlama programına Karpuzlu Kaymakam V. Sn. Alper Faruk GÖNGÖR, Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, İlçe Emniyet amiri, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Oda Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları, Daire amirleri, Siyasi Parti Başkan ve temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören çocukların şiir okuması, halk oyunları gösterisi ve çeşitli gösterilerle devam etti.Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile toplu fotoğraf çekiminden sonra program sona erdi.