DR. MUSTAFA YAMAN DÜĞÜN SALONUMUZUN AÇILIŞI
| 30.Ocak.2017 |
DR. MUSTAFA YAMAN DÜĞÜN SALONUMUZUN AÇILIŞI

Dr. Mustafa YAMAN düğün salonumuz hizmete girdi. Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Büyükşehir Meclis Üyesi Sn. Müsamettin AYAZ, Meclis üyelerimiz Sn. Durmuş AYDOĞDU, Sn. Nizamettin KIZILYAR, Zekayi SEVEN, Kerim YÜKSEL, İlçe Jandarma Komutanı Sn. Mustafa DOĞANGÜNEŞ, Ziraat Odası Başkanı ve Ektirli Mahalle Muhtarı Sn. Hasan AYDOĞDU, Esnaf Odası Başkanı Sn. Musa KAÇAN, Şoförler Odası Başkanı Sn. Hüseyin KURTULUŞ, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Sn. Ünal ŞENLENDİ, Muhtarlarımız Sn. Eray ERBAŞ, Sn. Ercan KARYAĞDI, Sn. Mustafa ERBAY, Sn. Resul ÖZEN, Sn.Veysel Taş, Sn.Fatih YALÇINKAYA, Sn. Mesut AYDIN, Sn. Enver GÜNDOĞAN, DP. İlçe Başkanı Sn. Hasan AKÇAY ve Karpuzlu Kuran Kursu Müdürü Sn. Hasan ÇELEBİ ve halkımızın katılımıyla dualarla ve kurdele kesimi ile açılışı yapıldı. Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN Açılışı yapılan Dr. Mustafa YAMAN düğün salonumuzun İlçemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diledi. Büyükşehir Belediyesi Tiyatro ekibini ilçemize gönderdiği için Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU’ na teşekkürlerini sundu. Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Ekibinin hazırlamış olduğu Aşkın İki Yüzü adlı tiyatrosu sahnelendi, Belediye Başkanımız sahne alan bütün oyunculara gösterdikleri başarılı oyunculuklarından dolayı tiyatro ekibine teşekkür etti. Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Düğün salonumuzun Restorasyon çalışmalarında yapmış olduğu katkı ve emeklerinden dolayı da Kent,Park-Bahçe Tasarımcısı Filiz ÇETİN’ e teşekkür belgesi ve çiçek hediye etti. Belediye personeline, İşçilere, Ustalara, Firmalara teşekkürlerini sundu.