İLÇEMİZ YENİ KAYMAKAMLIK BİNASINA KAVUŞACAK
| 12.Aralık.2016 |
İLÇEMİZ YENİ KAYMAKAMLIK BİNASINA KAVUŞACAK

İlçemiz Kaymakamlığınca yapılacak olan Hükümet konağı ile ilgili 3584 parsel numaralı Taşınmazın yapılaşma koşullarına uygun yeniden düzenlenmesine ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği ilçemiz Belediye Kasım ayı Meclis toplantısında Meclis kararı alınarak Büyükşehir Belediye Başkanlığına havale edildi. İmar planı değişikliği Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclisi 13 Aralık 2016 Salı günü saat 16:00'da yapılacak toplantısında gündem maddeleri arasında görüşülecektir.

Burada emeği geçen büyük katkısı olan Adalet Kalkınma Partisi Milletvekillerine, ilçemiz Kaymakamlığına, Belediye Meclis Üyelerimize ve onaylayacak olan Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerimize teşekkürlerimi sunarım.

İlçemize Hayırlı Uğurlu Olsun.