BAŞKANIMIZIN KURBAN BAYRAMI MESAJI
| 10.Eylül.2016 |
BAŞKANIMIZIN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Bayramlar yüreklerin bir olduğu, küslerin barıştığı, paylaşmanın, dayanışmanın, kültür ve inanç değerlerimizin yoğunlaştığı özel günlerdir. Bu özel günü eş, dost ve akrabalarımız ile yaşamak, muhtaç ve yalnız vatandaşlarımızın da yanında olmak inanç ve kültürümüzün gereğidir.

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın. Kurban Bayramımızın İlçemize ve milletimize barış, sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesi dileğiyle. Bayramınız mübarek olsun.

Tuğrul OZAN