RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
| 4.Temmuz.2016 |
RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Bizler sevdamız karpuzlu diye çıktığımız bu yolda bugün sizlere söz vermiş olduğumuz projeleri gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz
İlçemiz için önemli olan pazaryeri, hamam, kanalizasyon, sosyal tesisler, spor tesisleri ve oyun parkları yaptık sizlerin hizmetine sunduk.
İlçemiz hastanesi, Milas yolu, otogarımız ve yüzme havuzlarımızın inşaatları devam etmekte olup yakın zamanda otobüs garajımızın açılışını yapıp hizmetinize sunacağız
Parke taşı üretim tesisini faaliyete geçirdik mahallelerimizi parke taşıyla buluşturduk.
Bizler modern yaşanabilir bir karpuzlu için durmadan yılmadan yorulmadan sizlere yeni yeni projelerle ve hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz.
Karpuzlu Belediyesi olarak bu güne kadar nasıl hizmetler yaptıysak bayramda da aynı duyarlılıkla hizmetlerimizi yapacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle kutlayacak olduğumuz Ramazan Bayramını siz değerli Hemşerilerimize ve İlçemize hayırlara vesile olmasını dilerim
Sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Tuğrul OZAN