MİRAÇ KANDİLİ
| 3.Mayıs.2016 |
MİRAÇ KANDİLİ

Peygamberimizin Allah-ü Teala’nın huzuruna kabulü anlamına gelen kutlu Miraç Kandilini idrak edeceğiz. Böylesine mübarek bir geceye daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Bizler bu mübarek günler vesilesiyle iyiliğin, kardeşliğin, paylaşımın ve merhametin artması için çalışmalı, insani meziyetlerimizi ön plana çıkartan bir yaşamı tercih etmeliyiz.
Karpuzlu'da yaşayan ve Karpuzlu dışında gurbette yaşayan Karpuzlu’lu vatandaşlarımızın Mübarek Miraç Kandillerini kutlar, Hazreti Muhammed (s.a.v) Efendimiz’in Allah’ın katına yükseldiği bu geceyi tüm Karpuzlu halkının huzurlu ve mutluluk içerisinde geçirmesini temenni eder, İslam aleminin birlik ve beraberliğine, İlçemize ve insanlarımıza hayırlara vesile olmasını, Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim.

Tuğrul OZAN