ŞAMPİYON KARPUZLU BELEDİYE SPOR
| 18.Nisan.2016 |
ŞAMPİYON KARPUZLU BELEDİYE SPOR

Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselmeyi başaran Şampiyon Karpuzlu Belediye sporumuz maç sonunda düzenlenen seromoni ile şampiyonluk kupasını kaldırdı.
Önce madalyalarını alan Takımımız Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN ile birlikte Aydın ASKF Başkanı Mehmet KIVANÇ’ın elinden aldığı kupa ile büyük sevinç yaşadı. Takımımız kupa ile bol bol poz vererek şampiyonluğun tadını doyasıya çıkardı. Karpuzlu Kaymakamı Sn. Durdu Yusuf ARIK, Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN Karpuzlu Belediye Spor Kulübü Başkanı ve yöneticileri Futbolcular ve taraftarlarımız davul zurna eşliğinde zeybek oynayarak şampiyonluğun tadını çıkardılar.
Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’e çıkmayı başaran Karpuzlu Belediye Spor, Maç sırasında şampiyonluk ikramı olarak maçımızı izlemeye gelen taraftarlarımıza lokma hayrı yapıldı.