KUTLU DOĞUM HAFTASI
| 15.Nisan.2016 |
KUTLU DOĞUM HAFTASI

Mukaddes kitabımız Kur'ân-ı Kerîm, yüce Allah tarafından insanlara merhamet ve kılavuz olmak için Peygamber Efendimiz aracılığıyla insanlığa indirilmiş ve tebliğ edilmiştir. İnsanların en hayırlısı, hakikatin sadık emanetçisi, Peygamberimiz Hazreti Muhammed (s.a.v.), yaşantısı ile bütün insanlık için örnek olmuştur. Peygamberimiz, hayatı boyunca rahmet, sevgi, hoşgörü ve adalet gibi tüm erdemli değerleri kişiliğinde toplamış ve insanlara örnek olmuştur.

Sevgili Peygamber Efendimizin (s.a.v.) doğumunun yıldönümünü idrak ettiğimiz bu günlerde, İlçemizin ve tüm İslam âleminin Kutlu Doğum Haftasını tebrik ediyor, bu çok özel günlerin insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Tuğrul OZAN