POLİS HAFTASI VE 10 NİSAN POLİS GÜNÜ
| 10.Nisan.2016 |
POLİS HAFTASI VE 10 NİSAN POLİS GÜNÜ

Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini koruyan, suç ve suçluyla mücadele eden, kamunun güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden canla başla görev yapan Emniyet Teşkilatımızın 171'nci kuruluş yıldönümünü yürekten kutluyorum.
Kurulduğu günden bugüne halkımızın huzur ve güvenliği için önemli görev üstlenen ve görevi başında Şehitlik mertebesine ulaşan Aziz Şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Gazilerimize sağlık içerisinde uzun ömürler diliyorum. Başta İlçemizde görev yaparak huzur ve güvenliğimizi sağlayan tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftasını kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.

Tuğrul OZAN