TAZİYE MESAJI
| 18.Mart.2016 |
TAZİYE MESAJI

İlçemiz Halkından olup Aydında ikamet eden Aydın Yörük Efe Kültür Derneğinin sancaktarı Halil ERBAŞ Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur.

6 yıldır Aydın Yörük Efe Kültür Derneğinde sancaktarlık yapan Merhum Halil ERBAŞ Türkiye genelinde düzenlenen Yörük Türkmen etkinliklerinde sancaktar olarak hep en önden yürümüş ve sevecen tavırlarıyla halkın sevgisini toplamıştır. Dernekte Mali Sekreter olarak görev yapan Halil ERBAŞ, Derneğe üye olan çocukların (Gızanların) abisi olmuş ve onlara önderlik etmiştir.

Merhum Halil ERBAŞ’ın zamansız ayrılığı bizleri ve tüm sevenlerini derinden üzmüştür. Rahmetli Halil ERBAŞ’a Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Başımız sağolsun.

Tuğrul OZAN