BAŞKANIMIZDAN TEŞEKKÜR METNİ
| 14.Mart.2016 |
BAŞKANIMIZDAN TEŞEKKÜR METNİ

Karpuzlu Belediye Sporumuz Davutlar Belediye Spor Maçını 2-0 kazanarak ligin bitimine 5 hafta kala Şampiyonluğunu ilan etti. Maçın ardından Karpuzlu Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Şampiyonluk metni yayınladı metinde;
“2015 -2016 Süper Amatörde bugün oynadığımız Davutlar Belediye spor maçında Karpuzlu Belediye Sporumuz galip gelerek şampiyon oldu ve ikinci yılımızda da büyük bir mutluluk yaşadık hem de süper lig şampiyonluğu kelimelerle anlatılacak bir şey değil yaşamak lazım. Sevdamız Karpuzlu dedik, İlçemiz Karpuzlu dedik bu noktada hareket ettik. Önemli projeleri gerçekleştirmenin yanında halkımızı spora yapmış olduğumuz destekle hafta sonlarında eğlendirmeye çalıştık. Hedefimiz ilçemizi her alanda markalaştırmak... İnşallah başaracağız çünkü biz inandık. Bu duygularla şampiyonlukta emeği geçen Karpuzlu Belediye Spor Başkanı ve yöneticilerine, antrenörümüz ve futbolcularımıza, İlçe Kaymakamımız Durdu Yusuf ARIK’a, Belediye Meclis Üyelerimize, Bayan taraftarlarımıza, Alinda 84 ve Asi Alinda taraftar grubumuza, Sivil toplum örgütlerimize, , Muhtarlarımıza, Esnaflarımıza, uzaktan yakından destekleyen bütün sporseverlerimize malzemecilerimize, masörümüze doktorlarımıza ve sponsorlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarım. Bizi en iyi şekilde karşılayan ağırlayan Davutlar Belediye Spor Başkanına, yöneticilerine, taraftarlarına antrenör ve futbolcularına, görev yapan polislerimize bizi yalnız bırakmayan Egem 1 televizyonuna ve Yılmaz Ölmeze sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
BAL LİGİ HAZIR OL GELİYORUUUZ.” dedi