ENERJİ TASARRUFU HAFTASI
| 14.Ocak.2016 |
ENERJİ TASARRUFU HAFTASI

Günümüzde bazı enerji kaynaklarının sınırlı olması, çevre kirliliğine sebep olmaları ve de tüketiminin maliyetli olması tasarrufu daha değerli kılmaktadır. Bu sebeplerden ötürü teknolojinin birer nimeti olan yenilenebilir Enerji sektörü cazibeli bir seçenek durumundadır.

Bunun bilincinde Karpuzlu Belediyesi olarak 600 kw gücünde güneş enerjisi santrali başvurusunu geçtiğimiz günlerde yaptık. Bu sayede Karpuzlu Belediyesi olarak elektrik tüketiminde büyük tasarruf sağlayacağız.

Bu duygu, düşünce ve çalışmalarımızla bütün vatandaşlarımızın enerji tasarrufu haftasını kutlarım.

Tuğrul OZAN