MEVLİD KANDİLİ
| 22.Aralık.2015 |
MEVLİD KANDİLİ

Hz. Peygamberimizin doğum günü olan Mevlid Kandili Yüce Rabbimizin rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı bir gecedir bu gecede İlçemiz, Ülkemiz, İslam alemi, tüm insanlık ve de son günlerde orta doğuda büyük sıkıntılar çeken mazlumlar için de duada bulunmalıyız. Bu tür mübarek geceleri en iyi şekilde değerlendirmeli, Peygamberimizin sünnetlerini yaşamalı mutluluğun, huzurun, birlik, beraberliğin ve kardeşliğin manasını tam anlamıyla anlamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin kutlu doğum gününde, tüm İslam aleminin, milletimizin, ve ilçemizdeki tüm vatandaşlarımızın mevlid kandilini kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Tuğrul OZAN