TUTUM YATIRIM VE YERLİ MALI HAFTASI
| 16.Aralık.2015 |
TUTUM YATIRIM VE YERLİ MALI HAFTASI

Eşya, para, elektrik, su ve gıda tüketimi gibi birçok konuda tasarruflu davranmak ve tutumlu hareket etmek cimri olmak anlamına gelmez. Yalnızca kendimize ait olanı değil, bize ait olmayan ve halk olarak, kamuya ait, ortak kullandığımız her şeyi kendimizinmiş gibi özenle korumalıyız. Özellikle yerli malı kullanan ve bunların kullanımında tutumlu olan toplumlara sahip ülkeler zenginleşir ve hiçbir devlete bağımlı kalmaz. Daha tasarruflu, özellikle milli kaynakların işletildiği, daha çok yerli fabrikaların kurulduğu bir ilçe ve ülke hedefi ile daha gelişmiş ekonomiler seviyesine ulaşmak dileğiyle, Yerli Malı Haftası’nı kutluyorum.

Tuğrul OZAN