2. DEVE GÜREŞİ VE 4. ALİNDA FESTİVALİMİZ
| 22.Kasım.2015 |
2. DEVE GÜREŞİ VE 4. ALİNDA FESTİVALİMİZ

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, 4. Alinda Kültür Sanat ve Turizm Festivalimize ve 2. Geleneksel Karpuzlu Deve Güreşlerimize katkılarından dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU'na katılımlarından dolayı İlçe Kaymakamamımız Sn. D. Yusuf ARIK'a, Çine Belediye Başkanı Sn. E. Salih DİNÇER'e, Koçarlı Belediye Başkanı Sn. Mutlu ÖZTÜRK'e Deve güreşi tertip komitesine, Meclis Üyelerimize, Muhtarlarımıza, Oda ve Sivil Toplum Örgütü Başkanlarına, Aydın Marangozlar Odası Başkanımıza, Festivalimizde görev yapan personelimize, polislerimize, güreşlerimizde büyük emeği olan İsmail GEZER'e, Melih GEZER'e, Mevlüt TOKER'e Mustafa BOZDAĞ'a ve bütün güreş severlerimize teşekkürlerini sundu.